gtag('config', 'UA-150391252-1');

Kvartet Dinamika music

Dinamika music je električni gudački kvartet predvođen DJ-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme od Vivaldija do Majkla Džeksona.

Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu.

Sviramo u ozbiljnim i prestižnim orkestrima, predavali smo na visokim muzičkim školama u inostranstvu i tokom svojih karijera se usavršavali, sarađivali i družili se sa imenima kao što su Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich i mnogi drugi.

Neki od nas su ostvarili karijere u Evropi, neki u Srbiji, ali nam je svima zajednička želja da Vama našu muziku prezentujemo na sebi svojstven, originalan i dinamičan način, tako da Vi poželite još.

“Dinamika music” svira na električnim violinama, što nam daje poseban zvuk i dinamičnost a mesto dirigenta zauzeo je priznati DJ Grappelli – osnivač agencije DJ EXPRESS u Beogradu. DJ Grappelli je originalno obradio sve numere za naš električni sastav i na taj način smo prevazišli stereotipe i monotoniju u muzičkoj ponudi. Možemo da se pohvalimo da smo među prvima u Srbiji koji izvode remixe najpoznatijih klasicnih kompozicija.

Ako volite muziku Najdžela Kenedija i Vanese Mej, Dejvida Gereta, DJ Guetta, DJ Tiesta, onda smo sigurni da ćete se u nas zaljubiti.

Mi sviramo muziku koju smo sa ljubavlju odabrali a sa stilom i ukusom pripremili za Vas: Vi ćete je prepoznati i poželeti opet.

 

Angažujte nas