gtag('config', 'UA-150391252-1');

Komentari stari

Boris Pingović“Dinamika je skup sjajnih muzičara koji na veoma uzbudljiv način alhemišu uzvišene vrednosti klasične muzike sa raznim muzičkim tradicijama tvoreći amalgam kojim bi svako mogao da popuni prazna mesta u svojoj duši. Bilo je veliko zadovoljstvo čuti i videti ih 10. juna 2016. godine u Teatru Carte Blanche.”

Boris Pingović, glumac


Marina Kotevski„Dinamika music sam prvi put imala priliku da čujem organizujući „Reviju poznatih dama u venčanicama“ koja se, u okviru Wedding Weekend-a tradicionalno održava u hotelu Hajat. Zaista su me oduševili već na prvo slušanje, odnosno njihovoj probi kojoj sam prisustvovala, pa sam im bez razmišljanja, prepustila da sami odaberu repertoar koji će izvoditi na reviji. Sve je prošlo savršeno! S obzirom na to da sam se par meseci kasnije udavala, pomislila sam kako bi lepo bilo da upravo Dinamica music svojim interpretacijama najlepših ljubavnih pesama dočeka naše goste na terasi Vile Jelena.

U jednom trenutku, kada su se gosti okuplili, a atmosfera zagrejala, suprug i ja smo se pojavili na terasi, dok su muzičari svirali „Love is in the air“, a mi se uz lagane ritmove uputili ka matičaru. Jednom rečju, bili su sjajni!“

Marina Kotevski, RTV Pink


“Draga, prelepa Katarina,

Hvala za savršeno veče koje ste nam priredili povodom punoletstva našeg sina.

Želeli smo da mu napravimo iznenađenje, a Vi ste i nas iznenadili koliko ste perfektno i potpuno spontano doveli atmosferu do usijanja… Svi naši gosti (a bilo ih je oko dve stotine) su nam nakon rođendana rekli da se nikad bolje nisu proveli, da je žurka bila sjajna. Vaše izvođenje uz podršku Bogdana za miksetom je bilo fantastično i jedva čekam sledeću priliku da Vas opet negde slušam. U nama imate doživotne prijatelje!”

Poljubac od Slađe, Vanje, Vlade i slavljenika Uroša Bujile!


„Oni (Dinamika music) su smelo prelazeći iz jednog muzičkog buketa u drugi zavirili u svaku dušu koja im je naklonjena. Zanosno su otplovili u samo jedan vek ranje i stigli do Georgesa Bizeta, francuskog pijaniste romantičkog doba koji je poznat po svojoj operi „Carmen“ koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Da bi se zanos ipak usredsredio na današnjicu, napravili su luk savršenim tangom. Time je bilo ispunujeno i dato obećanje publici koja je čekala muziku i sa ovih prostora. Lako su „odskočili“ do Grčke i ritma koji zavodi i diže sve iza stolova, prešli na turski pa španski melos do balkanskog mix-a…“ (dalje)

Mirel Tomas, urednica Wienerpoeten


„Od samog početka smo imali izuzetno prijatnu saradnju sa ansamblom Dinamika. Jako su predusretljivi i otvoreni, ali i spremni da predlože ideje i rešenja koja nama nisu padala na pamet, a koja su drastično ulepšala celo iskustvo. Iako nije previše uobičajen pristup muzici na venčanjima, nakon događaja smo od gostiju dobijali samo pohvale za saradnju sa Dinamikom. A što se tiče gospođe i mene, zahvaljujući Dinamici smo se na našem venčanju odlično proveli.“

Srdačan pozdrav, Časlav


„Dinamica music – Moderan pristup i spoj klasične muzike u izvođenju akademski obrazovanih muzičara i drum and bass ritmova. Imali smo priliku po prvi put da ih slušamo tokom nastupa koji smo organizovali u Gradskom kulturnom centru u Užicu gde su ostavili visoko profesionalni utisak prilikom angažovanja.“

Jelena Vasović, v.d. direktorka Gradskog kulturnog centra, Užice


„Postoje ti dani, za koje se ponekad pripremamo „pola svog života“. Takvo značenje u mom životu imala je i promocija moje knjige Obrazovna politika i medijska pismenost, u mom rodnom gradu, na Univerzitetu u Nišu. Baveći se komunikologijom, oduvek sam muziku svrstavala u vid komunikacije koja nosi propozicionu vrednost i svakako podstiče intelektualnu aktivnost. Muzički bend Dinamika music je tog dana, mojim gostima i meni, pokazao da je među svim umetnostima muzika najbožanskija jer je od svih najmanje određena granicama, a da su znanje i talenat najveća snaga.“

Dr Marija Ranđelović


„Bend „Dinamika Music“ je imao izuzetan nastup na finalnoj večeri Miss Srbije 2016. To je moglo da se vidi, na naše veliko zadovoljstvo, uzivo na TV Pink.

Nakon proglašenja Miss Srbije za 2016. Dinamika Music je svirala na našoj zabavi, napravila divnu atmosferu i oduševila sve prisutne, mahom VIP ličnosti.

Za kompaniju Miss Yu, koji je već dugi niz godina producent i muzičkih i modnih događaja, ali i za sve zvanice te večeri, Dinamika Music je posebno, prijatno iznenađenje na našoj muzičkoj sceni.

Svojom smelošću, muzičkom kreativnošcu, scenskim nastupom i energijom su nas oduševili. Profesionalci sa fantatičnim biografijama, evropskim obrazovanjem, velikim i raznovrsnim iskustvom, uvek dobrog raspoloženja i odlične ljudske i muzičke energije.

Dinamika music je sa sigurnošcu, prava preporuka za Vas Event.“

Vesna Jugovic, vlasnik i producent Miss Srbija i Miss Montenegro org.