gtag('config', 'UA-150391252-1');

Dinamika Music, električni gudački  kvartet je u svom punom sastavu i saradnji sa svojom matičnom kućom www.djexpresssrbija prezentovala sebe, kao specijalizovani Weddingteam, na najvećem Sajmu venčanja na Balkanu Wedding Expo od 14.- 16.decemra 2018. u hotelu Metropol u Beogradu.

Električnom gudačkom kvartetu “ Dinamika music“ je dodeljena uloga umetničkog organizatora svečane Revije Venčanica na kojoj su učestvovale i Miss Srbije 2018. Ivana Trišić i Dragana Kosjerina, kao specijalne gošće. 
Osim toga, na jedinstvenom štandu Dj event agencije Djexpress Srbija  i kvarteta Dinamika music, dešavao se 3 dana za redom muzički i zabavni sadrzaj, gde su budući mladenci imali priliku da uživo i na licu mesta, čuju kako zvuči muzika za doček zvanica, za ulazak mladenaca, svečana muzika uz čin  venčanja, za njihov prvi ples,  dolazak njihove torte, i naravno dogovore sa Dj – em izbor muzike za njihov wedding party, što je potpuna inovacija i jedinstvenost medju našim kvartetima, prisustvo DJ-a kao 4. – og člana gudačkog kvarteta.