Prosidba, kao čin koji se pamti, kao trenutak svakog ljubavnog para je opisana u hiljade knjiga, ispevana u najlepšm ljubavnim baladama, prikazana u hiljade filmova, od sapunica preko drama, komedija i tragedija. Sasvim sigurno je nešto što se prepričava celoga zivota. To je momenat kada mladić postaje muškarac sa velikim M, a devojka žena u svoj veličanstvenosti titule koju sa sobom nosi .Sasvim sigurno je da ovaj čin zavređuje posebno poštovanje i da zaslužuje da se učini kreativnim, nezaboravnim i originalnim.

Naravno da mera originalnosti uveliko zavisi od nas samih, našeg životnog stila, karaktera i ličnosti. Imali smo tu sreću da smo kroz godine rada sa mladim i zaljubljenim ljudima naišli i na potpuno vanserijski originalne mlade ljude, koji su sasvim bez ustezanja i sa vedrim duhom režirali svoj dan životne odluke, svoj dan kada će izreći sudbonoosno pitanje i dobiti najlepše ,,da,, kao odgovor. Taj uzbudljivi čin prosidbe, uprkos modernom 21.veku, je još uvek po tradiciji privilegija muškarca, iako se i ti običaji lagano zaobilaze i sve je više hrabrih devojaka, koje preuzimaju inicijativu na sebe.

Do sada najoriginalnijeg  budućeg mladoženju smo upoznali u Beogradu, pre par  godina , na našem koncertu Muzičke bajke, kada smo bili obučeni u predivne kostime iz perioda klasicizma. Momak nam je prišao nakon koncerta i uz lepe čestitke, onako izokola počeo da se raspituje ,kakve su naše sviračke aktivnosti još. Objasinili smo mu da nastupamo u raznovrsnim svečanim situacijama, i da je naša Muzička bajka vrlo transparentna i primenjiva u raznim lepim situacijama. Bio je jako obradovan ali i dalje uz dozu ustezanja, vrlo stidljivo pitao, da li bi mi nastupili kao dvorski muzičari, jer on želi da zaprosi svoju veliku ljubav i želi da se ona oseća kao princeza. Mladić je to rekao sa takvim zanosom i romantičnim tonom da nas je ostavio bez teksta, pogotovo zato što nam i jeste bilo u planu da kao električni kvartet nastupamo i na romantičnim, bajkovitim venčanjima kao muzičari sa dvora. Čista telepatija. Prepoznali smo se u ideji i zamisli, da zapravo prosidba i venčanje jesu činovi koji iziskuju posebnu notu originalnosti i kreativnosti kao počast ljubavi.
Pitala sam ga, uz  koju bi muziku voleo da se njegova buduća mlada oseti kao princeza. Kao iz topa je odgovorio,
,,Molim Vas neka bude nešto od Mocarta. Ja moju devojku želim celoga života pored mene. Neka naša ljubav bude večna, kao i Mocartova muzika. To je najčistija muzika ikada napisana. Mocartova muzika je za mene sinonim za čistu i iskrenu ljubav.
I tako uz divan i već opušten razgovor, izrežirali smo zajedničkim snagama, vreme i mesto, tog divnog čina,koji ćemo svi zajedno pamtiti. Nekoliko nedelja kasnije,jedne lepe letnje večeri, smo obučeni kao muzičari sa dvora iz vremena Mocarta, bili svedoci prosidbe iz bajke. Buduća mlada se zaista osetila kao princeza, kako te večeri kada je isprošena uz zvuke Mocarta, tako i godinu dana kasnije, kada su princ i princeza zaplesali svoj prvi ples uz Dinamika music kvartet.