Komentari

O tome kako je Dinamika music uveličala njihovo venčanje ili korporativni event najbolje govore komentari onih koji su nas slušali uživo.

Prof. dr Nebojša Lađević o “Dinamika music”

“Sjajan nastup Ansambla DJ & Dinamika na otvaranju “11. beogradskog internacionalnog simpozijuma o bolu”!

Predivan spoj tradicionalnog i modernog. Originalnost u nastupu i lična obrada poznatih pesama uz sjajan zvuk oduševio je prepunu salu lekara tokom otvaranja simpozijuma u Crowne Plaza hotelu. Prezadovoljan sam kao organizator simpozijuma što smo imali priliku da ih čujemo i vidimo uživo.”

Na venčanju Michaele i Milana Radića

“We are ever so grateful that we were able to have the wonderful Dinamika music team at our wedding. Bogdan and Katarina took great care in planning a well tailored playlist to our internationally eclectic music interests, ensuring that both local Serbian and international guests were greatly entertained. I absolutely adored the wonderful fusion of live electric violin music played alongside the well mixed DJ compilations. Dinamika helped make our wedding celebrations magical and memorable.” 

“Jedan od najvažnijih elemenata za svako venčanje je muzika. Muzika igra veliku ulogu u definisanju svadbene atmosfere po kojoj ce gosti, a najpre mladenci zauvek pamtiti ovaj  dan. Pošto smo ja i moja supruga oboje odrasli u inostranstvu, za nas je bilo vrlo važno da muzika obuhvati srpski žanr i takođe strani žanr. Uostalom, celo venčanje je bilo isplanirano na malo moderan, zapadni, ali i tradicionalan nacin. Putem interneta smo došli do Bogdana i Katarine iz Dinamika Music. Uz jedan prelep dan i piće u restoranu na Zemunskom keju, odmah smo znali da smo našli sjajnu grupu koja nas na kraju nije ni malo razocarala već očarala!

DJ Grappelli sa godinama iskustva, supruga Katarina i kolega na električnim violinama, odličan repertoar strane i sprke muzike je napravilo fantasičnu kombinaciju koja je digla i držala goste na nogama sve vreme i po kojem će se zauvek pamtiti naše veselje. Ovakvu kombinaciju još nismo nigde videli. Apsolutno smo oduševljeni njihovim profesionalizmom, ljubaznošću a pre svega radom. Malo je reči koje mogu zaista da opišu koliko su nas usrećili i koliko smo im zahvalni.”

Milan

Na venčanju Marine Kotevski

Marina Kotevski“Dinamika music sam prvi put imala priliku da čujem organizujući “Reviju poznatih dama u venčanicama” koja se, u okviru Wedding Weekend-a tradicionalno održava u hotelu Hajat. Zaista su me oduševili već na prvo slušanje, odnosno njihovoj probi kojoj sam prisustvovala, pa sam im bez razmišljanja, prepustila da sami odaberu repertoar koji će izvoditi na reviji. Sve je prošlo savršeno! S obzirom na to da sam se par meseci kasnije udavala, pomislila sam kako bi lepo bilo da upravo Dinamica music svojim interpretacijama najlepših ljubavnih pesama dočeka naše goste na terasi Vile Jelena.

U jednom trenutku, kada su se gosti okuplili, a atmosfera zagrejala, suprug i ja smo se pojavili na terasi, dok su muzičari svirali “Love is in the air”, a mi se uz lagane ritmove uputili ka matičaru. Jednom rečju, bili su sjajni!”

Vesna Jugovic, vlasnik i producent Miss Srbija i Miss Montenegro org.

“Bend “Dinamika Music“ je imao izuzetan nastup na finalnoj večeri Miss Srbije 2016. To je moglo da se vidi, na naše veliko zadovoljstvo, uživo na TV Pink.

Nakon proglašenja Miss Srbije za 2016. Dinamika Music je svirala na našoj zabavi, napravila divnu atmosferu i oduševila sve prisutne, mahom VIP ličnosti. Za kompaniju Miss Yu, koji je već dugi niz godina producent i muzičkih i modnih događaja, ali i za sve zvanice te večeri, Dinamika Music je posebno, prijatno iznenađenje na našoj muzičkoj sceni.

Svojom smelošću, muzičkom kreativnošcu, scenskim nastupom i energijom su nas oduševili. Profesionalci sa fantatičnim biografijama, evropskim obrazovanjem, velikim i raznovrsnim iskustvom, uvek dobrog raspoloženja i odlične ljudske i muzičke energije.

Dinamika music je sa sigurnošcu, prava preporuka za Vaš event.”

Dr Marija Rađelović

“Postoje ti dani, za koje se ponekad pripremamo “pola svog života”. Takvo značenje u mom životu imala je i promocija moje knjige Obrazovna politika i medijska pismenost, u mom rodnom gradu, na Univerzitetu u Nišu. Baveći se komunikologijom, oduvek sam muziku svrstavala u vid komunikacije koja nosi propozicionu vrednost i svakako podstiče intelektualnu aktivnost. Muzički bend Dinamika music je tog dana, mojim gostima i meni, pokazao da je među svim umetnostima muzika najbožanskija jer je od svih najmanje određena granicama, a da su znanje i talenat najveća snaga.”