Dinamika music ukratko

Kvartet Dinamika music

Dinamika music je gudački kvartet koji klasičnu muziku donosi na potpuno nov način. Mi smo električni gudači predvođeni DJ-em i sviramo remixe i obrade najboljih dela klasične muzike, ali isto tako mi smo i gudači “bez struje” – to je naše prvo obrazovanje i naš “dnevni” posao.

Naš kvartet čine muzičari obrazovani na najboljim visokim školama u zemlji i inostranstvu, koji sviraju u filharmonijama ili se bave pedagoškim radom. Želeli smo da lepotu klasične muzike donesemo publici i prilagodimo modernom načinu života, zato smo osnovali “bend” Dinamika music: pišemo aranžmane u kojima spajamo “nespojivo”: klasiku, etno, evergreen, pop, rock, tango, jazz, latino.

Dinamika music se sastoji  od tri violine i DJ-a, koji nam omogućava da zvučimo kao da je sa nama dirigent i čitava Filharmonija. Nastup i repertoar prilagođavamo prilikama: nekad smo električni gudački kvartet a nekad kamerni kvartet ili gudački duo.

Publika nas je upoznala u raznim situacijama: kao koncertni sastav ali još više kao gudački kvartet za venčanja ili poslovne evente.

Na koncertima

 

Na korporativnim dogadjajima i jubilejima

Gudacki kvartet za TV MisSrbija2016

  Gudacki kvartet Hallo magazin  Gudacki kvartet jubilej galerija

   

Na vencanjima i svadbama

    

Repertoar

Sviramo ono što su drugi napisali, ali isto tako sviramo i aranžmane koje je uradio naš DJ. Naš specijalitet su remixi klasike, etno muzike, evergreen melodija, filmske muzike, rock, pop i jazz koje izvodimo kao električni gudači.

 Naš repertoar se tokom godina značajno proširio i sada imamo najrazličitije repertoarske kombinacije: od baroka do rocka, od Vivaldija do Joe Cockera.

Naravno, repertoar prilagođavamo situaciji:  mi ćemo vam preporučiti najbolju muziku za vaš poslovni event, promociju, venčanje ili svadbu ali vi možete da na listu dodate sve ono što volite. Uz našu muziku uvek ide i naše iskustvo u osluškivanju i praćenju želja publike.

 

Angažujte nas

Električni gudački kvartet uz podršku DJ-a je najbolja muzika ukoliko tražite rešenje za:

 • Poslovni event
 • Prijem
 • Otvaranje firmi
 • Promocije
  • Venčanja
  • Svadbe
  • Klupske svirke
  • Koncerte

<

 

Kontakt

Ako želite da nastupimo kao kvartet, trio ili duo na vašem venčanju ili korporativnom eventu, pozovite nas ili nam odmah pišite.

Možete nas pozvati na broj telefona 064 1110703.