gtag('config', 'UA-150391252-1');

„Igra Bogova“, kao zasigurno, jedan od trenutno najvećih scenskih spektakla na Balkanu, je projekat u kojem se na fenomenalan način, sinergišu i prožimaju, istorija, tradicija, mitovi, verovanja, etno folklor sa jedne, a sa druge strane moderan ples, dinamičan duh današnjice i muzičke etno teme, obradjene u savremenom stilu.         

Vrsni koreografi, Svetozar i Ana Krstić, su uspeli da na izuzetno izbalansiran način usklade sve prisutne komponente i da publici omoguće jedan nezaboravan ugodjaj, kroz divnu bajku sa Balkana.       
S’ obzirom na svoju ličnu ogromnu kreativnost, i stalnu zelju da se projekat obogati I dočara još vernije, ovaj par koreografa je došao na ideju, da „Igru Bogova“ obogati I osveži  jos jednim dramskim likom, koji će se kako izvodjački, tako i likom sroditi sa već fantastično uigranim plesačkim timom.
Vrlo obiman zadatak i divan izazov, za violinistkinju Katarinu Ranić Čavić, koja se inače, na svojoj stalnoj poziciji „front woman“ kvarteta  Dinamika music, u svojoj karijeri iskusila i potvrdila kao muzičar i performer u svim mogućim muzičkim formacijama, kao i najraznovrsnijim projektima.
Katarina je zajedno sa kolegama, vrsnim i iskusnim muzičarima Milovanom Jovanović i Bogdanom Čavić, zajedničkim snagama i kreativnošću, radila na odabranim numerama spektakla. Višegodišnje radno iskustvo Katarine u Državnoj operi Hamburga, joj je i tekako značilo, u pogledu njenog ličnog doživljaja uloge.
Osećaj za violinistički performans u skladu sa radnjom i porukom „Igre bogova“ je bio njen izazov. Njena više nego raznovrsna iskustva u karijeri, sublimirala je u fantastično i maštovito preradjenim  numerama  i prilagodila ih svom električnom Fenderu I ličnom dinamičnom muzičkom stilu.                 
Po zlatnom i nepisanom pravilu, kad se susretnu umetnici – profesionalci, koji na sličan način razmišljaju, i uvek  sa željom da njihov performans bude što bolji i jedinstveniji, u takvom procesu rada i zajedničkih proba, nižu se naravno  i nove ideje: u izrazu, koreografiji, dramskom akcentu  i ostalim segmentima.                                                 
6.decembra beogradska publika imala je divnu priliku da vidi i doživi „Igru Bogova“ u Kombank areni, u kojoj su svi izvodjači, kako divni mladi plesači Una saga Serbice, tako i njihov „special guest“ Dinamika music apsolutno utonuli u  ljubavnu priču glavnih likova,  borbu dobra i zla, izazove koje nose mitska bića  i na samom kraju bajke  pobedu dobra.