Od kada je gudački električni kvartet „Dinamika music“ počeo sa radom 2012., reakcija publike je bila fantastična jer je komunikacija neuporedivo neposrednija u odnosu na klasične gudačke kvartete. Razlog leži u neobičnoj kombinaciji 3 električne violine sa di-džejom, koja se pokazala zaista izvanrednom. Renomirani evropski DJ Grapelli je originalno obradio sve numere za naš gudački električni kvartet u duhu današnjih muzičkih dešavanja. Prvi smo u Srbiji počeli da izvodimo remix najpoznatijih kompozicija klasične muzike. Sličan prostup muzici imamo kao fenomenalni momci iz Hrvatske “Two cellos”. Naš repertoar koncipiran je tako da su mnogi stereotipi koji se odnose na klasičnu muziku uveliko prevaziđeni.

Publika u Srbiji je dovoljno edukovana, samo joj treba ponuditi kvalitet. Kod nas se vrlo često smatra da sve ono što je intelektualno treba da bude dosadno a to jednostavno nije istina. Električni string kvartet “Dinamika music” je očigledan primer takve tvrdnje.

U zavisnosti od koncepcije – venčanja i ekskluzivne svadbe, korporacijske proslave i kokteli, promocije, seminari, izložbe, modne revije………. naš repertoar obuhvata vrlo različite žanrove: klasična fina muzika za uživanje, evergreen i filmski hitovi, pop-rock balade, latino i orjentalna muzika, etno muzički mix…..