gtag('config', 'UA-150391252-1');

Život traženih muzičara je često nepredvidivo i iznenadjujuće brz i iznenadna angažovanja zahtevaju, visoku profesionalnost i spremnost da se na najbolji mogući način prezentuje muzika koja se od Vas očekuje, bez obzira na to da li ste u top fizičkoj kondiciji ili ne.   
                               
Odmah po povratku sa divnog i napornog putovanja u Beč, sa turističkom organizacijom i uspešne zajedničke prezentacije Beograda u Beču, Dinamika music je nastupila na farmaceutskom skupu u hotelu Metropol u Beogradu. Povod je bio, prezentacija novih farmaceutskih lekova, iz oblasti oftamologije.   
                                             
U sastavu električni trio: Bogdan Čavić na poziciji iskusnog DJ majstora, Milovan Jovanović i Katarina Ranić Čavić kao proveren i vrhunski uigran violinski duo su zablistali u Metropolu na koktel prijemu zvanica i klijenata Inspharme. Nakon svoje, svima prepoznatljive, klasičarske muzičke „himne“ i „must be“ – remixovanog Mozart mixa, nizali su se Evergreen , Pop i latino  hitovi u kojima su svi prisutni uživali.   
                               
Na veliko obostrano zadovoljstvo, ostvario se još jedan novi poslovni  kontakt, koji obećava lepu i kontinuiranu saradnju. Nakon uspešnog nastupa u Metropolu, koferi su konačno mogli da se raspakuju, ali bez ipak, za svaki slučaj, odlaganja na tavan, jer očigledno da je finale godine više nego dinamičan i treba biti  spreman za svaku moguću akciju sa Dinamika music.